Ние сме MODERATOR
Вашият строителен хипермаркет

Ние също имаме своята история. Започнахме като специализиран магазин за отопление в далечната 2000 г.

От тогава до сега продължаваме да се развиваме и да разширяваме продуктовата си гама в различни направления, така че да можете да намерите на едно място всичко - от инструменти и строителни материали до кухненски пособия и декорация.

Вярваме, че хората искат да пазаруват бързо, удобно и модерно. Ето защо през 2015 година разширихме магазина ни, до видът, в който е и до днес.

Ние не сме просто строителен магазин. Ние сме строителен хипермаркет и предлагаме над 10 000 стоки за дома, ремонта, направи си сам и строителство.

Ние сме Модератор и сме тук, за да ви помогнем да направите дома си красив, удобен и сигурен.

Нашата мисия

Нашата мисия е да предоставим на клиентите си всичко, от което се нуждаят на едно място и на конкурентни цени - и без да се налага да прекарват часове в проучване или обикаляне по магазините в търсене на подходящия продукт или услуга.


Разполагаме с широка гама от продукти на водещи български и международни производители.

Нашаият екип

Когато става въпрос за подобрение на дома нашият екип от професионалисти е винаги на разположение, за да ви помогне да намерите идеалното решение за вашите идеи.
Ние:

 ще дадем точна информация за продуктите ни;  ще помогнем при избор на точния инструмент, за да е проекта ви успешен;  заедно ще изберем на точния цвят за дома ви;  ще изработим проект за вашата баня.
about_us

Какво казват за нас

От 2000 година насам сме любимо място
за пазаруване на хиляди хора

В Moderator вярваме, че вашият дом трябва да е отражение на това, което сте и което цените. Подбираме стоките, които ви предлагаме с изключително внимание и желание. Имате нужда от надежден партньор на пазара, който може да ви предложи широка гама от продукти и да ви помогне да намерите най-доброто решение за вашите нужди.

 

Не търсете повече. Ние сме точно до вас!