Чудите се от къде да започнете ремонта?

Ние ще ви помогнем с професионална консултация, безплатна оферта и точните решения за качествен и практичен ремонт на вашия дом!

Нашите услуги

usluga_tonirane

Тониране на бои

Тонирането на бои и мазилки е чудесен начин да получите точния цвят, който искате за вашия дом. С над 30 000 цвята в каталог, от който можете да избирате ще ви помогнем да създадете уникални и желани нюанси, които отговарят на външния вид и усещането на вашето пространство. Независимо дали търсите фина акцентна стена или преобразяване на цялата стая, с точният цвят на боята или мазилката, която ще използвате ще постигнете перфектния външен вид.

usluga_3d_proekt

3D проекти за баня

Искате да обновите банята си, но не знаете откъде да започнете? Не търсете повече! Ние предлагаме цялостен проект за ремонт на баня, който ще ви помогне да извлечете максимума от вашето пространство. Нашият екип от опитни професионалисти ще изготви реалистични 3D визуализации на вашата баня, както и ще планира ВиК инсталациите за гладко и безпроблемно обновяване. С нашата услуга можете да сте сигурни, че вашата баня е проектирана и изградена с мисъл за качество и ефективност.

usluga_parking

Безплатен паркинг

Пазаруването трябва да бъде приятно изживяване и ние искаме да сме сигурни, че е така. Ето защо осигуряваме безплатен паркинг за всички наши клиенти! С наличните 22 паркоместа можете да сте спокойни, че има къде да оставите колата, когато дойдете при нас. Така че заповядайте и се насладете на спокойно пазаруване с безплатен паркинг в нашия магазин!

usluga_pomost_pri_tovarene

Помощ при товар

Трябва ви ли помощ при товаренето на стоките, които сте закупили?

Няма проблем. Ние предоставяме съдействие при товаренето, за да сме сигурни, че вашите стоки ще бъдат  безопасно и надеждно транспортирани и без щети.

Транспортни услуги

Предлагаме доставка до всяка точка, като гарантираме, че вашите стоки ще пристигнат безопасно.

Доставката се извършва спрямо предварително уговорен с магазина график, до входната врата на посоченият от клиента адрес с наш транспорт или с куриер.